تهران
امروز پنج شنبه  ۵ تير ۱۴۰۴
در آستانه کنگره ۳۱۰۰ شهید امدادگر انجام شد:

دیدار رئیس هلال‌احمر با خانواده امدادگر شهید؛ عاصم ترابی

در آستانه برگزاری کنگره بین‌المللی ۳۱۰۰ شهید امدادگر، دفاع مقدس و مقاومت، رئیس جمعیت هلال‌احمر، به دیدار خانواده خلبان امدادگر شهید عاصم ترابی رفت و از این خانواده تجلیل کرد.

به گزارش روابطعمومی جمعیت هلال احمر استان تهران _  پایگاه اطلاع‌رسانی جمعیت هلال‌احمر؛
عصر امروز دکتر پیرحسین کولیوند با همراهی راضیه عالیشوندی، معاون امور بین‌الملل، شاهین فتحی، مدیرعامل جمعیت هلال‌احمر استان تهران و حجت الاسلام والمسلمین موسوی مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه در هلال احمر تهران با خانواده امدادگز شهید مجید عاصم ترابی دیدار و گفت‌وگو کرد.

وی در این دیدار ضمن گرامیداشت یاد و خاطره این شهید امدادگر، تاکید کرد: امروز هر آنچه که داریم، مرهون خون پاک شهداست؛ شهدایی که خدمت‌رسانی را از آنان آموخته‌ایم و خدمت به مردم را مدیون مسیری هستیم که آغازگر آن ایثارگران شهید بودند.

رئیس جمعیت هلال‌احمر با اشاره به نقش شهدا در فرهنگ‌سازی خدمت بی‌منت به مردم، افزود: شهید عاصم ترابی از جمله امدادگرانی بود که در راه خدمت به مردم و اعتلای ارزش‌های انسانی جان خود را تقدیم کرد و این ایثار باید الگویی برای همه ما باشد.

گفتنی است که شهید عاصم ترابی در سال ۱۳۳۵ در شهرستان دماوند متولد شد. او در نوجوانی به فعالیت‌های داوطلبانه و عام‌المنفعه علاقه‌مند بود و با آغاز دوران دفاع مقدس، به‌عنوان خلبان داوطلب جمعیت هلال‌احمر به جبهه‌های جنگ اعزام شد.

شهید امدادگر عاصم ترابی در سال ۶۶ در جریان عملیات ظفر ۵ به مقام رفیع شهادت نایل آمد.

مشاهده ۳
/
۱۴۰۴/۰۲/۲۲- ۱۱:۵۱
/
0
دوشنبه 22 اردیبهشت 1404 - 11:51
متن دیدگاه
نظرات کاربران
تاکنون نظری ثبت نشده است
لینک کوتاه