به گزارش روابط عمومی جمعیت هلال احمر استان تهران؛ شاهین فتحی مدیر عامل جمعیت هلال احمر استان تهران، دقایقی پیش در جمع خبرنگاران اظهار کرد:
ساعت ۹ و ۱۵ امروز طی تماس تلفنی با سامانه ۱۱۲ جمعیت هلال احمر، مطلع شدیم ۴ نفر از تیم ۱۳ نفره کوهنوردی که در منطقه زرین کوه دماوند مشغول کوهنوردی بودند، از شب گذشته مفقود شده اند.
وی افزود: بلافاصله پس از اخذ اطلاعات تکمیلی از اعضای تیم این کوهنوردان در خصوص مسیر احتمالی حضور این عزیزان، هماهنگی های لازم جهت اعزام تیم های عملیاتی به منطقه حادثه با همکاری مدیریت بحران شهرستان دماوند انجام و یک تیم امداد و نجات شامل پنج نجاتگر کادر و داوطلب از هلال احمر شهرستان دماوند به منطقه اعزام شدند.
فتحی بیان کرد: پس از ۵ ساعت تلاش و جستجو توسط تیم اعزامی، ۴ نفر گمشده در ساعت ۱۵ و ۱۵ دقیقه در محدوده دریاچه تار دماوند پیدا شدند که یک نفر از آن ها دچار مصدومیت جزئی در مچ پا شده بود که توسط عوامل حاضر در صحنه، بصورت سرپایی مداوا شد.
مدیر عامل جمعیت هلال احمر استان تهران با بیان این که عملیات در ساعت ۱۸ و ۳۰ دقیقه با انتقال این ۴ کوهنورد به اتمام رسید، ادامه داد: خوشبختانه حال عمومی همه کوهنوردان نجات یافته مساعد است و مشکل خاصی ندارند.
وی افزود: کوهنوردان ضروری است برای پیشگیری از وقوع چنین اتفاقاتی، قبل از عزیمت به مناطق کوهستانی، از وضعیت آب و هوای منطقه مورد نظر اطلاعات دقیقی کسب نمایند.
فتحی در پایان خاطر نشان کرد: شماره ۱۱۲ به عنوان ندای امداد و نجات هلال احمر به طور شبانه روزی آماده امدادرسانی به هموطنان حادثه دیده در جاده ها و کوهستان ها است.
انتهای پیام/