تهران

یکشنبه 10 مرداد 1400

اولین حضور مدیر عامل جمعیت هلال احمر استان تهران در جلسه شورای برنامه ریزی و توسعه استان تهران

شاهین فتحی مدیر عامل جمعیت هلال احمر استان تهران در جلسه شورای برنامه ریزی و توسعه استان حضور پیدا کرد.

به گزارش روابط عمومی جمعیت هلال احمر استان تهران؛ شاهین  فتحی مدیر عامل جمعیت هلال احمر استان تهران در جلسه شورای برنامه ریزی و توسعه استان حضور پیدا کرد و پس از ارائه گزارش کامل، اظهار کرد:طبق آمار آمادگی مردم برای زمان بحران و مخاطرات طبیعی کم است.

وی ادامه داد: تمام تلاش ما این است که مخاطبان را به سطحی از آمادگی برسانیم که با توجه به نوع مخاطرات استان آمادگی لازم را کسب کنند و بدانند که قبل و حین بحران چه اقداماتی را در دستور کار قرار دهند.

فتحی بیان کرد: با همکاری شهرداری  و سازمان پیشگیری از مدیریت بحران شهر تهران اقداماتی برای اسکان اضطراری در شهرتهران در دستور کار است و علاقه مند بودیم که فرمانداران شهرستان‌های استان تهران نیز ورود پیدا کنند.

وی افزود: تمام تلاشمان این است که در همه روستاهای استان تهران خانه‌های هلال را داشته باشیم و دهیاری و فرمانداری‌ها این کار را عملیاتی کنند و از توان مردم در زمان بحران استفاده شود که هم اکنون نزدیک به ۴۰ خانه هلال در سطح استان تهران راه اندازی شده اما در این زمینه نیاز به کار بیشتر داریم.

 

 

کلمات کلیدی
مدیر سیستم
تهیه کننده:

مدیر سیستم

تصاویر

0 نظر برای این مقاله وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *